Logo
0768.391.620         contact@forari-puturi.ro
Forari-Puturi.RO
Foraje Puturi Apa - Denisipari Puturi
Servicii complete de foraje puturi si denisipari puturi

Puturi absorbante

Suna acum si profita de promotiile lunii Iunie la foraje puturi apa si denisipari puturi forate

La construirea unei locuinte, trebuie luat in considerare tipul sistemului de tratare a apelor uzate. In multe orase, exista un sistem de canalizare, care duce lichidele provenite din camerele septice la canalizarea principala, care duce spre o statie de epurare. Cu toate acestea, exista multe locuri in care acest serviciu nu este disponibil, ceea ce necesita construirea de puturi absorbante. Un put absorbant este un element de infiltrare, alternativa la alte optiuni, cum ar fi un sant de infiltrare sau camp de irigare si sant de nisip de filtrare.


Exista mai multe tipuri de puturi, in functie in principal de teren si de caracteristicile fiecarei zone. Acestea includ puturi tubulare si puturi absorbante. Aici facem o trecere in revista a ceea ce este si cum functioneaza un put absorbant.


Puturile absorbante au o caracteristica foarte importanta care le diferentiaza de puturile comune, si anume ca sunt realizate cu inele de beton. In unele locuri sau regiuni, aceste puturi sunt numite puturi incaltate, datorita metodei lor de constructie. In ceea ce priveste functionarea unui put absorbant, aceasta consta in faptul ca, printr-o forare efectuata manuala, se ajunge la panza freatica sau la mantaua filtranta, unde lichidele vor fi usor absorbite de subsol. In partea superioara a putului este plasat un capac de beton armat, cu o teava care serveste la golirea putului, daca este necesar.


Pentru functionarea corecta a acestui sistem de tratare a apelor uzate la domiciliu, este foarte important ca terenul care contine putul absorbant, sa nu acumuleze apa de ploaie sau irigare. In plus, trebuie umplut in asa fel incat, sa se creeze un con, atat in ​​partea superioara a putului, cat si in camera septica, astfel incat apa sa cada si sa se scurga repede din aceste sectoare, pentru a evita subminarea solului. In cazul in care putul este umplut sau exista un anumit tip de problema, cel mai bine este sa se efectueze un canal de scurgere, apeland la o companie specializata in executarea de puturi absorbante.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Forari-Puturi.RO

0768.391.620

contact@forari-puturi.ro

www.forari-puturi.ro

Cere oferta de pret