Logo
0768.391.620         contact@forari-puturi.ro
Forari-Puturi.RO
Foraje Puturi Apa - Denisipari Puturi
Servicii complete de foraje puturi si denisipari puturi

Piloti forati

Suna acum si profita de promotiile lunii Iunie la foraje puturi apa si denisipari puturi forate

Executarea de piloti forati este o parte necesara a oricarei lucrari de constructie pentru instalarea unui gard din caramida, lucrari de fundatie, instalarea stalpilor pentru liniile electrice etc. Ai nevoie de piloti forati pentru toate aceste lucrari. Aceste foraje se fac la diferite adancimi si diametre, folosind un dispozitiv special cu un mecanism special conceput pentru a realiza piloti forati. Exista doua tipuri de burghie: burghiu manual (burghiu pe gaz) si instalatii specializate bazate pe masini speciale.


Principiul de functionare al unui melc portabil mobil, este extrem de simplu: melcul (burghiul) intra in sol si, forand mai adanc, arunca pamantul lucrat. Costul forajului este influentat de tipul de sol, de prezenta straturilor culturale, roci care complica procesul de forare. Pretul este calculat de managerul companiei pe baza mai multor parametri: adancimea, diametrul putului, natura si parametrii de pasabilitate a solului (pietre, radacini ale copacilor), locatia obiectului.


Pentru piloti forati adanci, precum si pentru foraje de diametru mare, se utilizeaza echipamente mobile. De asemenea, pentru efectuarea unor volume mari de lucru: pentru instalarea stalpilor de iluminat electric, in constructia de instalatii mari, poduri, fundatii etc. Pentru constructia de fundatii cu piloti forati se utilizeaza echipamente profesionale pe care le detin doar specialistii in astfel de lucrari. Utilizarea masinilor pentru foraje puturi reduce timpul de constructie si creste productivitatea muncii, ceea ce reduce costurile.


In timpul constructiei de fundatii cu piloti forati, se fac foraje, iar adancimea lor variaza in functie de tipul de fundatie si de starea solului. Instalarea oricaror piloti forati necesita excavarea preliminara verticala a solului. Cel mai rapid si mai rentabil mod de instalare este amenajarea puturilor, in care sunt cufundate partile inferioare ale stalpilor din beton armat. Cand apelezi la serviciile specializate, procesul tehnologic de realizare a pilotilor forati se face dupa rezolvarea tuturor problemelor organizationale si intocmirea unui acord de cooperare. Abia atunci se muta echipamentul pe site.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Forari-Puturi.RO

0768.391.620

contact@forari-puturi.ro

www.forari-puturi.ro

Cere oferta de pret