Logo
0768.391.620         contact@forari-puturi.ro
Forari-Puturi.RO
Foraje Puturi Apa - Denisipari Puturi
Servicii complete de foraje puturi si denisipari puturi

Foraje puturi pentru irigatii

Suna acum si profita de promotiile lunii Iunie la foraje puturi apa si denisipari puturi forate

Pentru a rezolva problema cu udatul culturilor, multi proprietari apeleaza la firma specializata pentru foraje puturi pentru irigatii. Uneori este suficient sa se foreze un put si sa se instaleze o pompa in el. In acest caz, se poate fora un put obisnuit pentru o pompa submersibila. Pentru o astfel de lucrare, in primul rand, trebuie sa se aleaga locatia putului. Pe de o parte, atunci cand alegi un loc, trebuie sa tii cont de comoditatea locatiei putului pentru irigatii, pe amplasament.


In ceea ce priveste confortul amplasarii santierului, este necesar sa se tina seama de posibilitatea de a livra apa din put pe intreg terenul, folosind o pompa si un furtun. De obicei, dupa ce proprietarul a decis forarea unui put pentru irigatii, acesta este plasat pe linia de mijloc a amplasamentului, langa gard. In acest caz, acoperirea maxima a amplasamentului este asigurata cu o pompa instalata in put, fara dispozitive suplimentare pentru cresterea presiunii in conducte.


Atunci cand alegi un loc in care este planificata forarea unui put pentru irigare la o casuta de vara, este important sa se tina seama de adancimea estimata a putului si de tipul de pompa. Tinand cont de acesti factori, este posibil sa se determine zona care poate fi udata, fara utilizarea unor dispozitive suplimentare.


Forajele de puturi pentru irigatii sunt activitati specifice care necesita cunostinte si abilitati specifice. Forarea se face cu echipamente speciale, care nu pot fi inchiriate, deoarece este imposibil pentru o persoana obisnuita sa se ocupe de el, iar pretul sau este extrem de ridicat, ceea ce face ca achizitia pentru un echipament sa fie neprofitabila si inutila.


Burghiele profesionale sunt mobile si toate echipamentele sunt instalate sau incarcate pe camioane, iar specialistii pot veni sa inceapa sa lucreze in cateva ore. Din acest motiv, nu este necesar sa cauti instrumente profesionale deoarece, echipa va veni cu tot ce este necesar pentru foraje puturi pentru irigatii.

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Forari-Puturi.RO

0768.391.620

contact@forari-puturi.ro

www.forari-puturi.ro

Cere oferta de pret